Draadloos netwerk

Veel mensen denken bij het woord draadloos netwerk direct al aan problemen. Maar soms is het de makkelijkste oplossing voor uw internetbehoefte in huis. Denk daarbij aan een tablet, smartphone of laptop waarmee u vrij op de bank kan zitten en overal in huis kan internetten. Zelfs draadloos printen is één van de mogelijkheden als u over de juiste hardware beschikt. Belangrijk is dan wel dat alles goed ingesteld staat en is beveiligd. Hier zijn veel soorten mogelijke instellingen en beveiligingen voor.

Instellen 

Het is van groot belang dat uw draadloos netwerk op de juiste manier ingesteld wordt. Hiermee kunt u vele problemen voorkomen op langere termijn. Ziet u het niet zitten om dit zelf in te stellen? Geen probleem! Wij bieden u hulp op locatie en Zakelijke hulp op locatie aan. Eén van onze monteurs komt bij u op locatie uw draadloos netwerk installeren en juist instellen, zodat u zonder problemen direct aan de slag kunt gaan. 

Beveiligen netwerk

Beveiligen van het netwerk is belangrijk om uw gegevens en uw activiteiten privé te houden. Tevens houdt u andere in uw omgeving buiten. Indien u geen beveiliging heeft, kunnen uw buren gebruik maken van uw draadloze netwerk zonder dat u het kan controleren.

Apparatuur

Bij ons in de winkel hebben wij een erg breed assortiment aan netwerkapparatuur. Wij verkopen routers en modems, maar ook netwerkversterking, zoals range extenders, powerline adapters en accesspoints. Neem een kijkje in de winkel of op één van onze webshops voor een overzicht van het volledige assortiment. 

 

600_img_3498jpg.jpg600_img_3503jpg.jpg600_img_3510jpg.jpg

  • Kaspersky
  • Asus
  • Canon
  • Brother
  • Acer
  • Asus 6