Laptop

Final Soft- en Hardware heeft een zeer breed assortiment laptops tegen scherpe prijzen. Uw wensen staan centraal bij de aanschaf van een nieuwe laptop, wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Neem een kijkje in onze winkel of op onze webshops. Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Offerte aanvragen

 

600_laptopjpg.jpg

windows

Windows is het meest voorkomende besturingssysteem op laptops. Wij hebben een erg breed assortiment laptops met Windows 11 als besturingssysteem. 

 

apple

De Macbooks van Apple maken gebruik van het MacOS besturingssysteem. Dit besturingssysteem is door Apple zelf ontwikkeld en wordt hierdoor alleen specifiek op apparaten van Apple gebruikt. Het MacOS besturingssysteem is een erg makkelijk en gebruiksvriendelijk besturingssysteem. Wij hebben in ons assortiment een aantal diverse modellen van de Apple Macbook, zowel refurbished als nieuwe modellen. 

 

chromebook

Een Chromebook is een budgetvriendelijk alternatief voor een Windows of MacOS (Apple) laptop. Het besturingssysteem van een Chromebook is Chrome OS, dus Windows programma's kunnen niet draaien op dit besturingssysteem. Hierdoor is een chromebook iets beperkter in gebruik. Indien u de laptop voornamelijk voor internet wilt gaan gebruiken, is dit een ideaal apparaat voor een leuke prijs. 

 

2-in-1 tablet/laptop

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een 2-in-1 tablet/laptop. Dit houdt in dat u een normaal tablet scherm heeft waaraan u een toetsenbord via een dockingstation vast kunt maken, zo krijgt u het effect van een mini laptop. De tablet is zowel los als met toetsenbord te gebruiken. 

 

tweedehands

Regelmatig krijgen wij tweedehands laptops aangeboden. Deze worden nauwkeurig gecontroleerd en eventueel geügraded met bijvoorbeeld een SSD. Op tweedehands laptops bieden wij 3 maanden garantie. Wij hebben niet standaard tweedehands laptops in de winkel liggen, dit hangt af van wanneer wij een bruikbaar model binnenkrijgen. 

 

600_defecte_gebruikte_laptopjpg.jpg

Laptop defect?

Zit er een barst in uw beeldscherm? Of een toetsenbord dat gedeeltelijk of geheel niet meer werkt? U heeft water, frisdrank, koffie of iets anders vloeibaars over uw laptop gemorst? Lukt het niet meer om uw laptop op te starten? Kunt u uw laptop niet meer (goed) opladen? Wij herstellen alle merken en modellen. Voor meer informatie over de prijzen hiervan, neem een kijkje bij Tarieven. Mocht uw defect hier niet tussen staan, kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen

  • Kaspersky
  • Asus
  • Canon
  • Brother
  • Acer
  • Asus 6