Data recovery

Helaas komt het nogsteeds erg vaak voor dat er data verloren gaat door geen of geen recente back-up. Voor veel mensen staat er zeer belangrijke data op de computer, harde schijf of andere datamedia. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto's van overleden dierbaren, schoolopdrachten en bedrijfsgegevens. Door middel van een data recovery kunnen wij in veel gevallen uw data weer terug halen. 

Data recovery

Als eerste proberen wij zelf de data recovery uit te voeren met speciale software en apperatuur. Indien dit niet lukt betaalt u alleen de onderzoekskosten. Lukt de data recovery wel? Dan wordt er €99,- gerekend voor de data recovery plus eventueel kosten voor het overzetten van de data indien nodig. 

Data laboratorium

Indien wij de data zelf niet terug kunnen halen, kunnen wij de datadrager opsturen naar het data recovery lab van Stellar. Zij zijn gespecialiseerd in het terughalen van data. Dit gebeurt in een ISO-Class100 Cleanroom, oftewel een stofvrij laboratorium. Stellar werkt met een vast tarief, no cure no pay en alle kosten zijn inclusief nieuwe datadrager. U kunt het betreffende apparaat bij ons in de winkel binnenbrengen en weer ophalen nadat Stellar de data recovery heeft uitgevoerd. 

kosten Stellar

SD-Card / USB-stick / iPhone etc.        €449,-

Harddisk / SSD / NAS 1 of 2 bay         €899,-

600_stellar-data-recovery-labjpg.jpg    600_stellar_labjpg.jpg

 

Oplossing

Het is dus zeer aan te raden om voldoende back-ups van uw belangrijke bestanden te maken. Op deze manier kunt u een data recovery voorkomen. Neem een kijkje in de winkel voor meer informatie over de mogelijkheden om back-ups te maken.

 

 

 

 

600_stellarjpg.jpg

  • Kaspersky
  • Asus
  • Canon
  • Brother
  • Acer
  • Asus 6