Azerty

Aangezien Final Soft- en Hardware gevestigd is vlakbij de Belgische grens, hebben wij enorm veel klanten uit ons buurland. Hierdoor kan een Azerty assortiment niet missen! Via onze webshop kunt u gebruik maken van de laptop kiezer of PC configurator, zo worden alle apparaten weergegeven die aan uw specificaties voldoen. 

600_vlag_belgiepng.png

PC

Wij hebben een breed assortiment PC's van diverse A-merken, maar ook eigen geassembleerde PC's. Indien u specifieke specificaties heeft, kunnen wij de PC ook volledig naar wens samenstellen voor u. Op onze webshop kunt u gebruik maken van de PC configurator om uw eigen PC samen te stellen. Mocht u hier hulp bij nodig hebben, dan bent u van harte welkom bij ons in de winkel. 

 

All-in-one

Een All-in-One bestaat uit een beeldscherm, toetsenbord en muis. De traditionele PC kast zit verwerkt in het beeldscherm. Dit geeft een erg modern uitzicht en bespaart veel ruimte. Ook het aansluiten van een All-in-One is veel eenvoudiger, u werkt niet meer met een heleboel kabels, u heeft in principe alleen de stroomkabel nog nodig.

 

laptop

Een groot assortiment aan laptops van diverse topmerken zijn verkrijgbaar bij ons in de winkel. De meeste laptops hebben Windows als besturingssysteem, maar wij kunnen ook Macbooks en Chromebooks leveren in Azerty modellen. Op onze webshop kunt u al uw gewenste specificaties aangeven om zo een selectie met geschikte laptops weer te geven. Dit maakt het kiezen van een laptop een stuk makkelijker! 

 

gaming pc

Bij het uitkiezen van een gaming PC is het van groot belang dat u van te voren een idee heeft van watvoor soort games u ongeveer wilt gaan spelen. Er zit een groot verschil in de specificaties van verschillende games. Om samen met u de juiste gaming PC te kiezen is het dus erg belangrijk om welke vereiste specifiacties het gaat. Zo kunnen we voorkomen dat u een te lichte of juist veel te zware gaming PC aanschaft voor hetgeen wat u erop wilt spelen. 

 

gaming laptop

Bij het uitkiezen van een gaming laptop is het tevens ook van groot belang dat de vereiste specifiacties gekend zijn. Zo kunnen we voorkomen dat u een te lichte of juist veel te zware gaming laptop aanschaft voor hetgeen wat u erop wilt spelen.

 

 

  • Kaspersky
  • Asus
  • Canon
  • Brother
  • Acer
  • Asus 6