PC

Final Soft- en Hardware heeft een zeer breed assortiment PC's tegen scherpe prijzen. Uw wensen staan centraal bij de aanschaf van een nieuwe PC, wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Neem een kijkje in onze winkel of op onze webshops. Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Offerte aanvragen

 

600_pcjpg.jpg

PC

Wij hebben een breed assortiment PC's van diverse A-merken, maar ook eigen geassembleerde PC's. Indien u specifieke specificaties heeft, kunnen wij de PC ook volledig naar wens samenstellen voor u. 

 

All-in-one

Een All-in-One bestaat uit een beeldscherm, toetsenbord en muis. De traditionele PC kast zit verwerkt in het beeldscherm. Dit geeft een erg modern uitzicht en bespaart veel ruimte. Ook het aansluiten van een All-in-One is veel eenvoudiger, u werkt niet meer met een heleboel kabels, u heeft in principe alleen de stroomkabel nog nodig.

 

Tweedehands

Regelmatig krijgen wij tweedehands PC's aangeboden. Deze worden nauwkeurig gecontroleerd en eventueel geügraded met bijvoorbeeld een SSD. Op tweedehands PC's bieden wij 3 maanden garantie. Wij hebben niet standaard tweedehands PC's in de winkel liggen, dit hangt af van wanneer wij een bruikbaar model binnenkrijgen. 

 

PC defect?

Lukt het niet meer om uw PC op te starten? Is uw PC traag geworden? Of maakt uw PC een vreemd geluid? Wij herstellen alle merken en modellen. Voor meer informatie over de prijzen hiervan, neem een kijkje bij Tarieven. Mocht uw defect hier niet tussen staan, kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen

  • Kaspersky
  • Asus
  • Canon
  • Brother
  • Acer
  • Asus 6