SERVICE

Computer reparaties

 

Is uw computer vastgelopen, werkt uw pc opeens traag of valt uw internet steeds weg? Dat moet snel worden opgelost, het liefst binnen 24 uur. Voor computer reparaties en computerhulp aan huis bent u bij Digitotaal Final aan het juiste adres. Direct bij u in de buurt.

Digitotaal Final repareert in de complete regio Zeeuws Vlaanderen en in de Belgische grensstreek. Hierdoor kunt u een snelle, vakkundige service verwachten. Dagelijks is Digitotaal Final bereikbaar vanaf 08:30 uur tot 18:30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00.

Naast snel en vakkundig moet een computerreparatie ook betaalbaar zijn. Voor reparatie’s die plaatsvinden in de werkplaats, worden vaste tarieven berekend. Voor werkzaamheden bij u thuis wordt een tarief per kwartier gebruikt. Geen onnodig uurtarief als een computerprobleem binnen 15 minuten wordt opgelost. Uiteraard krijgt u een prijsopgave vooraf.

Veel voorkomende diensten:

 • Windows herinstalleren
 • Netwerk- en Internetverbinding maken of herstellen
 • Email problemen verhelpen
 • Virussen, Trojans en Spyware verwijderen
 • Een trage pc sneller maken
 • Computeronderdelen en programma’s installeren
 • Computeradvies geven
 • Wi-fi problemen oplossen

Maak nu een afspraak, bel 0114 370020

SERVICE AAN HUIS

Heeft u problemen met uw PC, laptop of randapparatuur of wilt u uw nieuwe apparatuur aan laten sluiten dan kunt u altijd kiezen voor een monteur op locatie. Een vakkundige monteur komt aan huis om uw nieuwe apparatuur aan te sluiten of om al uw problemen op te lossen. Heeft u een vraag over onze service aan huis dienst, neem dan contact met ons op via 0114-370020 of info@fsh.nl



 

600_combo_digitotaal_004.jpg

Werkzaamheden

 

WINDOWS INSTALLATIE/HERINSTALLATIE

Windows 10 is een mooi en stabiel besturingssystem dat vlot en makkelijk werkt met vele mogelijkheden,  goed samen werkt met verschillende applicaties en grafisch mooi is vormgegeven. Echter kan het wel voorkomen dat er soms door verschillende oorzaken een nieuwe installatie wenselijk is.


Digitotaal Final kan u helpen met de installatie/herinstallatie van Windows 10.

Wij kunnen voor u controleren of het systeem geschikt is voor Windows 10 om zo problemen van te voren op te sporen. Tevens kunnen wij hierna een back-up maken van uw bestanden, email en dergelijke. Als u de type nummers doorgeeft van randapparatuur (denk daarbij bijvoorbeeld aan uw printer of scanner) kunnen wij deze ook voor u controlleren en installeren mits deze geschikt is voor Windows 10.

U kunt ook uw overige software aanleveren zodat wij deze ook voor u kunnen installeren denk hier bijvoorbeeld aan office en een anti virus pakket.

Kortom wij zorgen er voor dat u thuis zorgeloos verder kunt met uw pc/laptop, dit alles door ervaren en professioneel personeel.

 

 

VIRUSSEN VERWIJDEREN

Een virus is een klein programma dat meestal stiekem verstopt zit in een ander bestand, bijvoorbeeld in de bijlage van een e-mail. Virussen worden ook verspreid via netwerkverbindingen tussen internetgebruikers. 

Zodra dit bestand wordt gestart, wordt ook het virus actief gemaakt. Meestal zorgt dit voor ongewenste effecten, die vaak schadelijk zijn voor documenten en Windows Bovendien zijn virussen vaak zo geprogrammeerd dat ze zichzelf meteen verder proberen te verspreiden, bijvoorbeeld via de e-mailadressen die het virus vindt in het adressenboek op de computer.

Er zijn verschillende vormen van virussen wormen, macrovirussen, bestand, boot en trojan zijn de meest voorkomende virussen.

 

Symptomen van virus op uw systeem:

 • De computer reageert niet meer of loopt vaak vast.
 • De computer loopt vast en/of wordt vervolgens om de paar minuten opnieuw opgestart.
 • Schijven of schijfstations zijn niet toegankelijk.
 • Items kunnen niet goed worden afgedrukt.
 • Er worden ongewone foutberichten weergegeven.
 • Er worden vervormde menu's en dialoogvensters weergegeven of komen nieuwe pictogrammen bij.
 • Een antivirusprogramma is zonder reden uitgeschakeld. Bovendien kan het antivirusprogramma niet opnieuw worden gestart of geïnstalleerd.
 • Kortom de pc vertoond ander en ongewenst gedrag.

 

De simpelste en meest doeltreffende manier om uw computer tegen virussen te beschermen is de installatie van een goede virusscanner. Wij gebruiken hiervoor Kaspersky en Norton welke ook een geode beveiliging bieden voor uw bankzaken enz.

Een virusscanner controleert continue elk bestand dat u probeert te openen en kan bovendien periodiek uw hele computer scannen op virussen. Vindt de virusscanner een virus, dan maakt het dat meteen onschadelijk of zet het besmette bestand in quarantaine, zodat de computer er niet meer bij kan. Let wel op dat een virusscanner updates nodig om goed en consequent te kunnen functioneren, de meeste virusscanners doen dit automatisch.

Digitotaal Final levert de beveiliging die u zoekt. 

Mocht u echter onverhoopt alsnog geïnfecteerd zijn, of denkt u geïnfecteerd te zijn dan kunt u te allen tijde bij ons terecht en kunnen wij snel uw systeem weer schoon krijgen.

Dit alles word in de winkel zelf gedaan door ervaren en professioneel personeel.

 

 

SPYWARE VERWIJDEREN

Spyware is software die speciaal gemaakt is om uw persoonlijke gegevens zoals bankgegevens, wachtwoorden en dergelijke te stelen. Spyware kunt u op verschillende manieren op de computer krijgen, maar de meest voorkomende is het downloaden van geïnfecteerde bestanden of het accepteren van email bijlage van onbekende.

Spyware werkt op ongeveer dezelfde wijze als een virus, echter daar waar een virus u van ongemak wilt voorzien zal spyware veelal “in de schaduw” werken. Wat inhoud dat u weinig zal merken als uw systeem geïnfecteerd is. Uiteraard zijn er verschillende werkingen van spyware, sommige zullen uw email of msn contacten herhaaldelijk lastig vallen tot het punt dat u een brief kan krijgen van uw Internet Provider dat u aan het spammen bent.

Uiteraard wilt u beveiligd zijn tegen dit soort software. Digitotaal Final levert de beveiliging die u zoekt. Mocht u echter onverhoopt alsnog geïnfecteerd zijn, of denkt u geïnfecteerd te zijn dan kunt u te allen tijde bij ons terecht en kunnen wij snel uw systeem weer schoon.

Digitotaal Final levert de beveiliging die u zoekt.

 

Computer of laptop sneller maken

 

Uw laptop of computer is in de loop der tijd trager geworden in veel gevallen komt dat door te weinig intern werkgeheugen of een langzamere harddisk.


Een aantal voordelen van het uitbreiden van het geheugen of plaatsen van een snelle SSD zijn:

 • Programma’s zullen beter of sneller draaien
 • Programma’s starten sneller op
 • Er kunnen meer programma’s tegelijk open staan
 • Uw computer zal in zijn geheel gemiddeld 5x sneller worden.

Digitotaal Final kan u helpen en adviseren bij het maken van de juiste keus en of het zin vol is om uit te breiden. Tevens kunnen wij het uitbreiden voor u verzorgen.

 

 

 

BACKUP MAKEN

Het is belangrijk dat u regelmatig een back-up maakt van uw gegevens op de computer. Door regelmatig een back-up te maken van uw systeem kunt u gemakkelijk een gedeelte van uw gegevens of zelfs al uw gegevens weer terugkrijgen in het geval er iets gebeurt met de computer. De harddisk kan defect gaan uw systeem kan niet meer opstarten door software problemen.

De meest gangbare mediums om een back-up op te maken zijn, een externe harde schijf, usb stick of NAS systeem . Vervolgens bewaart u de back-up op een veilige plek.

Een back-up kunt u maken op verschillende manieren:

 • Handmatig; u selecteert zelf de bestanden waarvan u een back-up wilt maken.
 • Via software; hiermee kunt u aangeven van welke mappen en bestanden u een back-up wilt maken en dit word gedaan op het door u ingestelde moment.

Waarvan moet u een back up maken?
De meest voorkomende mappen waarvan een back up gemaakt moet worden zijn:

 • mijn documenten incl. submappen
 • favorieten, e-mails incl. adresboek
 • belastingaangifte
 • Muziek
 • Mijn Afbeeldingen

Digitotaal Final kan u helpen en adviseren bij het maken van de juiste keus welke manier van back-up het beste bij u past. Tevens kunnen wij de back-up voor u verzorgen.

 

 

EMAIL INSTELLEN

Het instellen van de e-mail is vaak toch lastiger dan men denkt, waar moet ik wat invullen. Er zijn verschillende programma’s om uw e-mail op te halen; Windows Live Mail, Microsoft Outlook, Incredimail en natuurlijk ook nog websites zoals Hotmail of Gmail. Om het verhaal vervolgens nog lastiger te maken heeft uw email provider ook nog eens server instellingen die u moet instellen.Dit maakt het toch allemaal lastig voor de normale gebruiker. De Computerwinkel kan u hiermee helpen, bij aanschaf van een nieuwe laptop of computer of gewoon op de huidige pc. Wij installeren het door u gewenste programma en vullen hier uw emailadres, wachtwoord en server instellingen in zodat u zonder zorgen weer aan de slag kan met uw email.

 

 

DRAADLOOS NETWERK BEVEILIGEN

Veel mensen denken bij het woord draadloos alleen al aan problemen. Maar soms is het de makkelijkste oplossing voor uw internet behoefte in huis. Denk daarbij aan een tablet of laptop waarmee u vrij op de bank mee kan zitten of overal in huis kan internetten. Zelfs draadloos printen is een van de mogelijkheden als u over de juiste hardware beschikt. Belangrijk is dan wel dat alles goed staat ingesteld en  beveiligd. Hier zijn veel soorten mogelijke instellingen en beveiligingen in.

Beveiligen van het netwerk is belangrijk om uw gegevens en uw activiteiten privé te houden. Tevens houd u andere in uw omgeving buiten, als u geen beveiliging heeft kunnen uw buren gebruik maken van uw draadloze netwerk zonder dat u het kan controleren.

Digitotaal Final kan u hierbij helpen als u door de bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen met advies betreft wat u aan hardware moet hebben ,maar wij komen eventueel ook bij u thuis om alles aansluiten en/of beveiligen. Dit doen we bij uw huidige apparatuur maar wij kunnen dit uiteraard ook voor u verzorgen. Tevens zullen wij hierna u alle gegevens aanleveren zodat u ook in de toekomst nieuwe apparaten kunt aanmelden op uw netwerk.

Service op locatie

Voor sommige problemen is het niet praktisch om met je apparatuur naar de winkel te komen. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid om een van onze monteurs op locatie te laten komen. 

De beste service, nu bij u op de werkvloer of thuis
Wij bieden service op locatie voor zowel bedrijven als particulieren. U hoeft dus voor de ondersteuning van uw computerwerk nooit meer de deur uit. Een nieuwe computer? Wij installeren ‘m voor u, en als u wilt verzorgen we een aansluiting op internet en geven we uitleg bij de computer en de programma’s.

Problemen? Wij bekijken ter plekke wat het probleem is en lossen het voor u op; we voeren reparaties uit en vervangen de hardware als dat nodig is. Zó ver kan service gaan bij Digitotaal Final – voor bedrijven én particulieren.

Wij zetten onze diensten op locatie voor u op een rijtje:

 • probleemoplossing en reparatie
 • setup en configuratie van hardware
 • het installeren van een netwerk, zodat u bestanden, printers en internetaansluiting kunt delen
 • ondersteuning en adviezen bij gebruik van e-mail en internet
 • het trainen van computervaardigheden en het gebruik van nieuwe (rand)apparatuur en software
 • uitgebreid advies over nieuwe hardware of complete bedrijfsoplossingen
 • Haal en breng service mocht u niet in de mogelijkheden zijn om uw systeem binnen te brengen

Azerty Notebooks Digitotaal Gamingtotaal
foto adres

Final Soft- & Hardware

Heerstraat 1
4564 EA Sint Jansteen
KvK-nummer 54315964
BTW: NL 1510.83.356.B.01
T. 0114 - 370020
F. 0114 - 370182

Openingstijden:

Ma - Vr. 8.30 - 18.30 uur
Zaterdag 9 - 17.00 uur
Gesloten op Zon- en Feestdagen

Realisatie: TiDi Graphics