Forza Refurbished

 

REFURBISHED IPHONE KOPEN

Wil je een iPhone, iPad of MacBook kopen, maar hier niet teveel geld aan uitgeven? Heel begrijpelijk! Veel mensen zien de voordelen van een Apple product, maar willen of kunnen het geld er niet aan uitgeven. Bij Digitotaal Final hebben we dé oplossing: een refurbished iPhone, iPad of MacBook. Een refurbished toestel is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de prijs van een nieuw exemplaar.

 

Het succes van refurbished blijkt onder meer uit de razend snelle toename van het aantal refurbished aanbieders en de vraag naar refurbished producten. Maar wat betekent ‘refurbished’ nu precies en wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone? Onderstaand vertellen wij je alles over refurbished iPhones.


 

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE?

Een refurbished iPhone is grondig gecontroleerd, indien nodig gereviseerd én professioneel gereinigd. Refurbished betekent in het Nederlands letterlijk ‘gereviseerd’. Een technische controle wordt bij ons uitgevoerd door zowel robots als door technische vakmensen. Dit gebeurt op basis van méér dan 50 technische aspecten. Indien er een defect onderdeel wordt geconstateerd, vervangen wij deze door een nieuw onderdeel. Om eventuele resterende defecten uit te sluiten, worden de iPhones nogmaals door onze robots gecontroleerd.

Voordelen van refurbished iPhones

  •  Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs;
  •  Standaard twee jaar garantie bij aankoop;
  •  Op méér dan 50 punten gecontroleerd door robots en technici;
  •  Altijd een simlock vrije iPhone;
  •  Gratis nieuwe laad accessoires (lightning kabel en adapter);
  •  Voor ieder budget een refurbished toestel;
  •  Duurzaam voor het milieu.

Verschillende product condities

Na de technische controle worden onze iPhones toegekend aan een bijbehorende gradatie. Deze gradatie geeft aan in welke conditie het device zich bevindt. Een refurbished iPhone met een B-grade heeft ‘lichte gebruikerssporen’, maar is daardoor wel zichtbaar gebruikt. Een iPhone met een A-grade is ‘zo goed als nieuw’ en nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Wanneer je helemaal veel geld wilt besparen, kun je dus het beste kiezen voor een iPhone met een B-grade.

 

WELKE IPHONES KAN IK ALS REFURBISHED KOPEN?

Alle telefoons worden geleverd met nieuwe laad accessoires (lightning kabel en adapter) én hebben 24 maanden garantie. Met verschillende kleuren, product condities en diverse opslagruimtes hebben wij voor een ieder een refurbished iPhone in huis.

 

 

Diverse iPhones, iPads en MacBooks op voorraad in onze winkel!

 

600_download_1.png


Azerty Notebooks Digitotaal Gamingtotaal
foto adres

Final Soft- & Hardware

Heerstraat 1
4564 EA Sint Jansteen
KvK-nummer 54315964
BTW: NL 1510.83.356.B.01
T. 0114 - 370020
F. 0114 - 370182

Openingstijden:

Ma - Vr. 8.30 - 18.30 uur
Zaterdag 9 - 17.00 uur
Gesloten op Zon- en Feestdagen

Realisatie: TiDi Graphics